top of page

Waarom een bijtring wel zo goed is voor je kind!

Bijgewerkt op: 4 jun. 2023

Tandjes die doorkomen, een vreselijke periode voor je baby'tje. Het is een fase die voor je kindje niet aangenaam is. Gelukkig kunnen bijtringen de pijn verlichten.


Ken jij de voordelen van een bijtring?


Bijtring of bijtspeeltje stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling. Je kindje kan ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven et erop bijten.Stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling.


Je kindje kan ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven of erop bijten.

de houten ringen zorgen voor een leuk geluidje zo heb je een bijtring en rammelaar in één.De twee houten ringen zorgen ook voor een leuk geluidje en zo heb je een bijtring en rammelaar in één. De houten ringen zijn van beukenhout gemaakt. Het is veilig en duurzaam, heeft een glad oppervlak en splintert niet.
De bijtring traint de grip en de coördinatie. Zorgt voor afleiding tijdens het verschonen. Elke bijtring kan  volledig naar wens gepersonaliseerd worden.

De bijtring traint de grip en de coördinatie.


Zorgt voor afleiding tijdens het verschonen.


Je kan de bijtring volledig naar wens laten personaliseren.


Schoonmaken doe je met een nat doekje en aan de lucht laten drogen.Bijtspeeltje in alle figuurtjes. De hardheid van het hout geeft je kindje pijnverlossing bij doorkomende tandjes.

Er bestaan zelfs bijtspeeltjes in hout en siliconen.


De hardheid van het hout geeft je kindje pijnverlossing bij doorkomende tandjes.


De siliconen geeft verlichting bij pijnlijk tandvlees.


De bijtringen kan je in de koelkast bewaren voor extra verkoeling.
Je kan de bijtring volledig naar wens laten personaliseren. Ook ideaal om te combineren met een bijpassende speenkoord. Altijd leuk als geboortegeschenk bij een kraambezoek, babyborrel, doopfeest.

Комментарии


bottom of page