top of page

Praktische leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom.

Bijgewerkt op: 5 jun. 2023

De Sint is nog maar juist geweest en we beginnen reeds te denken aan ons kerstlijstje. Hebben je kindjes ook al teveel snoep en speelgoed gekregen? En ben je ook op zoek naar een geschikt kerstcadeau voor je kindjes, man, moeder, oma, opa of voor jezelf.....? In deze blog verzamelen we interessante, leuke kerstcadeautjes voor kleine prijsjes en handige pakjes voor in het dagelijkse leven.Langzame ochtenden of trage avonden. Lekker lang chillen! Begin of eindig je dag in zachtheid, met een Bébé-Jou badjas. De zachte badjas van Bébé-Jou houdt je kindje lekker warm. De dikke badstof draagt comfortabel en zorgt ervoor dat je het niet meer koud krijgt.

Ook handig voor na het zwemmen of badderen.Een handig en praktisch kerstcadeau dat je het hele jaar kunt gebruiken, zijn onze siliconen pop-up brooddozen. Deze zijn zo handig en moet je zeker in huis hebben. Volledig gemaakt uit silicone en is dus onbreekbaar, lekvrij en ook inklapbaar. Zo handig om mee te nemen naar school of het werk! En ook plaats besparend in de kast en de boekentas. En voor de mama’s, de pop-up brooddozen mogen in de vaatwasser, diepvries en magnetron. Geweldig!
kniekous met strikje voor jouw meisje


Laat je kindje de eerste stapjes zetten met onze leuke sokjes met satijnen strik. Deze mooie kousen zijn een absolute topper! Altijd leuk om sokjes als extra cadeautje onder de kerstboom te leggen.

Nog zo’n topper als kerstcadeau, zijn de handgemaakte sleutelhangers. Onze gelukspoppetjes en bloemsleutelhangers zijn onze bestsellers. Natuurlijk kunnen ze volledig naar wens en gepersonaliseerd worden. Ook leuk om aan de boekentas of sleutelbos te hangen.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page