top of page

Eerste keer met baby op reis!

Bijgewerkt op: 5 jun. 2023

Ga je voor de eerste keer met baby op reis? Het is een hele voorbereiding. Hieronder delen we extra tips wat je zeker niet mag vergeten voor een zorgeloze vakantie.
Tetradoeken zijn zacht en dun.

Handig om na het zwemmen

tussen de vingertjes en teentjes af te drogen.

Of onderweg kun je ook het als slabbetje gebruiken.Tetrawashandjes zijn super handig op het strand om het zand van het mooie snoetje te vegen. Of gewoon onderweg je kindje met een nat washandje verfrissen.
Siliconen slab is handig in gebruik en onderhoud


Siliconen slabben zijn zo handig op vakantie. Rol hem op en past gemakkelijk in je tas.

Tevens makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Geen gesleep van massa's slabben in je koffer.Voldoende tutjes met speenkoord. Heeft je kindje een tutje, maak het dan vast aan de kleding van je kindje met een speenkoord. Zo geraak je het nooit verloren. De meeste kindjes hebben een voorkeur voor hun vertrouwde tutjes. Neem zeker enkele reserve tutjes mee op vakantie. Misschien lukt het niet om op je reisbestemming het juiste tutje te vinden.Knuffellapje : sommige kindjes kunnen niet zonder hun knuffellapje of knuffelbeestje. Een knuffellapje geeft troost bij verdriet of als ze ziek zijn. Het is een maatje dat overal mee naartoe gaat en houvast geeft.Badjas : je kindje koelt niet te snel af na het zwemmen.

De Bébé-Jou badjassen zijn goed absorberend en lekker warm voor je kindje. Als je kindje vaak thuis een

badjas draagt, dan is het een goed idee om die mee te nemen op vakantie. Je hebt een stukje van thuis mee naar een vreemde plek.


Fijne vakantie!Bình luận


bottom of page